Správná péče o Vaše softshellové oblečení.

 

Jak správně prát a sušit softshellové oblečení, aby vydrželo co nejdéle správně funkční?

SOFTSHELLOVÁ BUNDA DĚTSKÁ a dámská kopie

Jaro je krásné období, kdy se příroda probouzí k životu. Pro mnoho z nás je to ideální čas na oblíbené výlety nebo poznávání nových míst nejen naší krásné země. Pokud plánujete takový výlet s dětmi, je důležité zajistit jim vhodné oblečení, které je ochrání před nepříznivým počasím a zároveň se budou cítit pohodlně.

Softshellové oblečení je skvělou volbou pro tyto výlety, ale zároveň se s ním neztratíte ani ve městě. Tento typ oblečení je vyroben z materiálů, které jsou odolné proti větru a vlhkosti, ale zároveň jsou dostatečně prodyšné, aby udržely tělo v suchu a teple. Děti tak mohou být aktivní a hrát si kdekoli bez toho, aby prochladly či promokly.

Pro udržení vysoké funkčnosti materiálu je důležité se o softshellové oblečení správně starat. Impregnace pomáhá chránit oblečení před vlhkostí a znečištěním, což zvyšuje jeho životnost. Na trhu existuje velké množství výrobců impregnace určené pro softshell.

carbon pro impregnace a parní softshell

Další nedílnou součástí správné údržby softshellu je praní, které by mělo být co nejméně časté. Softshell vždy perte na max 30st, nejlépe na šetrný program. Pro praní volte vždy gel vhodný na funkční oblečení, nepoužívejte jakékoli gely, prací prášky a aviváž, které nejsou určené na funkční oblečení, dochází pak k poškození membrány. A co sušička? Tak tam softshell opravdu nepatří, horký vzduch opět poškodí membránu.

Závěrečné typy pro rodiče:

 Ze svých zkušeností mohu doporučit například tuto impregnaci v prodejně https://www.superboticky.cz/Collonil-Carbon-Pro-Impregnace-400-ml-d2882.htm Pokud by jste se někdy courali po Pardubicích, jistě stojí za to, tento obchůdek navštívit osobně, místo je nejen plné úžasných botiček a oblečení pro děti, ale i příjemným personálem, který s výběrem odborně poradí.

Pro odzkoušený prací gel TIERRA VERDE, si chodím do bezobalového obchodu Šuplík, kde se dá koupit i stáčený.https://www.podcepec.cz/Suplik-obchod-zbozim-balenym-a10_0.htm?fbclid=IwAR0lNokWGTMCYxdHrTVxyk37lG_inOJ7JkvUXeoSseqcJtPH_fnzmyN4S6c

Zaschlé bláto jde ze softshellového oblečení ´´třením´´odrolit nebo otřít vlhkým hadříkem a nemusíte obleční hned prát pokaždé když se Vaše dítko ušpiní.

jak čistit softshell dětské kalhoty

Takže neváhejte a vyražte také s dětmi do přírody či města v softshellovém oblečení Musha!

Přivítejme stylově a pohodlně jaro a užijme si ho v celé své kráse.

Zpět do obchodu